ජනප්‍රියතම වට්ටෝරු

ජනප්‍රියතම වට්ටෝරු සියල්ලම

සාම්ප්‍රදායික තියල් වෙනස් රසයකින් රස බලමු

මාළු තියල් නිතර අප ආහාරයට එක්කර ගනුලබන අතර එම තියල් පොල්කිරි යොදා වෙනස් වූ රසයකින් කුඩා දරුවන්ට වුවද රස බැලීමට සුදුසු අයුරින් සාදාගැනිමට හැකියාව ඇත…

මාළු ඇඹුල්තියල් හදපු අයට දැන් දැල්ලො ඇඹුල්තියල්

දැල්ලන් යනු උෂ්ණාධික මාළු විශේෂයක්, ඒ වගේම ටිකක් මිළත් ඉහළයි. ඒත් එහි රස බැලීමට ඔබ සෑමදෙනා තුළම අකමැත්තක් නැති බවයි සත්‍ය එහෙමනෙ?…

පරා මාළු ඔළු ව්‍යංජනය

විවිධ වූ මාළු වර්ග ඇතත් ඒ ඒ මාළු වර්ගවලට ආවේනික වූ ව්‍යංජන රටාවන් ඇත.මාළු ඔළු ව්‍යංජනයට නම් පරා මාළු කදිමයි…

ගුණ පිරි පීකුදු ව්‍යංජනය

කුකුල් මස් පීකුදු ගුණයෙන් හෙබි පෝෂ්‍යදායී ආහාරයක් බව වෛද්‍යවරුන්ගේ මතයයි. රෝගී වූ පුද්ගලයෙකු සඳහා තම ශරීරය නැවත ප්‍රතිශක්තිකරණය…

සැරට කමු අපි මෑකරල්

තම ගෙවත්තේද ලෙහෙසියෙන් පහසුවෙන් අස්වනු ලැබිය හැකි බීජයක් ලෙස මෑකරල් හැඳින්විය හැකිය.වැඩි ඉඩකඩක් නොමැතිව එය වැල් ආකාරයට මාස තුන හතරක් ඇතුළත ඵල බරවීම එහි ඇති විශේෂත්වයි…

මිරිස් රසට මැකරෝනි

ඉතාලිය, ප්‍රංශය වැනි රටවල් ගණනාවක ප්‍රධාන ආහාර වේලක් වූ මැකරෝනි අපේ රටේ ද ලොකු කුඩා කා අතරත් සිත්ගත් ආහාරයක්…