කරවිල වලින් හදමු රසම රස අච්චාරු

කවදාවත් අපි හිතුවෙ නැහැනෙ කරවිල වලින් අච්චාරු හදාගන්න පුළුවන් කියලා නේද අඩුම තරමෙ අපි ඒගැන අහලවත් තිබ්බෙ නැහැනෙ. අපි දැන් කියල දෙන්න හදන්නෙ කරවිල වලින් අච්චාරුවක් හදාගන්න ආකාරයයි

අදින්නාදානා වලින් අපූරු සලාදයක්

වෙනදා මුරුංගා කෑවේ කොහොමද? ඇද ඇද දැම්මා නේද? ඒකනෙ අදින්නාදානා වුණේ. අද අපි කියල දෙන්න යන්නෙ නම් ඇද ඇද දාන මුරුංගා වෑංජනයක් ගැන නෙමේ…

අලුත් තාලෙට අලුත් විදිහට ග්‍රීන් පීස් මැල්ලුම් කමු

නිවාඩු පාඩුවෙ ගෙදර ඉන්න සති අන්තය රසින් රස කරගන්න නම් ග්‍රීන් පීස් මැල්ලුම් ටිකක් බතට එකතුකර ගනිමු.
එහෙම කියල බැහැනෙ නේද?…

සිසිල් කරගත් ග්‍රීන් ටී

හරිත තේ තුළ ප්‍රතිඔක්සිකාරක ප්‍රතිශතය ඉහළ බව සොයාගෙන ඇත.සිරුරට අහිතකර සංයෝග විනාශ කරනුලබන ප්‍රතිඔක්සිකාරක අඩංගු හරිත තේ…

සුදුළුණු සුප්

සුප් එකක් බොන්න තිබුණනම් හොඳයි නේද? ඒ සුප් එක වෙනස්ම රසයක්, ගත සිත ප්‍රබෝධමත් කරවන එකක්, ඒ වගේම ඉතාමත් ගුණදායක එකක් වෙනවා නම් තවත් හොඳයි නේද?…

ගුණ පිරි පීකුදු ව්‍යංජනය

කුකුල් මස් පීකුදු ගුණයෙන් හෙබි පෝෂ්‍යදායී ආහාරයක් බව වෛද්‍යවරුන්ගේ මතයයි. රෝගී වූ පුද්ගලයෙකු සඳහා තම ශරීරය නැවත ප්‍රතිශක්තිකරණය…

ගුණ පිරි ආටා පිටි හල්වා

කෑම වර්ග නම් කොපමණ තියෙනවද? ඒත් ඉතිං අපි කන්නෙ එකම වර්ගයනෙ. එහෙම නැත්නම් එකම ක්‍රමයකට පිසගත් ආහාරනෙ. ඉතිං අතුරුපස පිළිබඳ කතාව ඊට වෙනස් නැහැ…